Everything About CO-ED School in Bahasa Indonesia

Yoosung’s Cyworld update (01/08) [PREDEBUT | 1PICS]

user posted image

 

cr: nathaniel @ coreclique + cy
shared by : yoora94 @ aboutcoed.wordpress.com

yoosung is the one with red hair😀

sorry for the late update..

LEAVE SOME COMMENTS PLEASE!

4 responses

  1. yoosung…..
    yoosung yang mana kah??? itu yang nyempil kaya lee seunggi yah?? #plaaakk😄
    sumpah enak banget comment disini, serasa punya wp sendiri😄 maaf yah admin admin~~ :3

    February 6, 2011 at 7:21 am

    • huwahahaha~ xD gapapa~ gapapa~ maklum ini blog masih sepi sangat, hiksuuu~ ;____;
      dan admin-nya hanya saya seorang, huwakakakaaa~ xD lg nyari admin nih, mau mau mau? xD

      February 6, 2011 at 2:16 pm

  2. hmm… aku engga begitu update sih tentang coed, makanya nemplok terus di sini, update terus kkekkekke~😀
    tapii, denger2 ini blog mau ditutup yaa??? kenapa eonn??? U,U
    kan sayang..

    February 20, 2011 at 7:06 am

    • miaaaan.. u,u
      ga ditutup sih sebenernya.. cuma hiatus..
      diriku cape ajaaa.. sendiri pulaaa.. terus kayaknya susah juga mau up to date -_-
      doain aja yg terbaik buat blog ini yaaaa ^^;

      February 21, 2011 at 1:01 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s